Universitat Rovira i Virgili

I Jornada d'Art, Natura i Paisatge

Sala de graus - Campus Catalunya

El proper dimecres 9 de desembre tindrà lloc la celebració de la I Jornada d'Art, Natura i Paisatge al Campus Catalunya. Organitzada per l'Aula d'Art de la URV, el Departament d'Història i Història de l'Art i el Programa de Doctorat en Estudis Humanístics.

L'activitat pretén ser una oportunitat de trobada i intercanvi de coneixements entre totes aquelles persones sensibles vers el patrimoni natural i l'art, sigui quin sigui el seu àmbit específic de treball. La multidisciplinarietat i la possibilitat d'intercanviar coneixements de camps diversos del saber converteixen aquesta iniciativa en un espai de reflexió sobre la universalitat del fenomen del paisatge en tant que constructor d'identitats i, alhora, un dels principals evocadors de la creació artística de tots els temps.

Adjunts, us en fem arribar el programa i el formulari d'inscripció a la Jornada. L'assistència és gratuïta i oberta a tothom i serà reconeguda per als doctorands del Programa de Doctorat en Estudis Humanístics.

Us demanem que, si voleu assistir-hi, si us plau ens retorneu emplenat el formulari d'inscripció a doctorat.estudishumanistics(ELIMINAR)@urv.cat indicant a l'assumpte: INSCRIPCIÓ JORNADA abans del dia 8 de desembre.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar