Universitat Rovira i Virgili

Acte de graduació dels graus del PFG en Comunicació

Aula Magna, Campus Catalunya

S’ha celebrat l'acte de graduació de la promoció 2017-2021 dels graus de Comunicació Audiovisual, Periodisme, i Publicitat i Relacions Públiques de la Facultat de Lletres.

La madrina de la promoció és la Maria Almenar Molina *.

Enhorabona a tots i a totes!!


* Maria Almenar Molina és periodista i comunicadora de moda i estils de vida. És llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (2001-2005) i en Periodisme (2005-2007) per la Universitat Rovira i Virgili. Les seves primeres experiències professionals se situen a Tarragona Ràdio, com a conductora del programa "El Tren". Després va treballar com a periodista i locutora de ràdio a les cadenes COPE, Ràdio Reus, RAC1 i RAC105. 

Al 2011 crea el seu blog "Tendencias  al dente", el seu projecte més personal on parla de moda, bellesa i estils de vida creant un estil propi. Aquest blog la va posicionar mediàticament en el sector de la moda i a partir d'aquí va anar alternant les seves col·laboracions en diversos mitjans com TV3, Onda Cero, Ràdio 4 i BTV, amb la creació de continguts digitals per a la passarel·la de moda 080 Barcelona Fashion o per a les marques Sita Murt, Etam i Stradivarius. 

Durant els últims 7 anys ha estat la redactora en cap del "Magazine Lifestyle", el suplement mensual d'oci i tendències del diari La Razón. Com a freelance també signa reportatges de moda al Diari Ara i al suplement setmanal Oci.cat del diari 20 Minutos. Actualment està gestionant un nou projecte de comunicació que veurà la llum a l'octubre. 

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar